Google PlusFacebookYoutube
Работим с предварително записан час на регистратура: 0893/51 52 94
Ида Вет
Ветеринарната клиника на град Плевен

КОЛЕДА В ИДА-ВЕТ

Ветеринарна клиника "ИДА-ВЕТ" гр.Плевен празнува 3 години от преместването си в новата сграда на ул."Олимпийска"14. Много по-големите възможности като простор и техника доведоха до по нататъшния ни просперитет. Екипът вече е от 14 души и работи на пълни работи.

Коледа е един от най-светлите празници през годината. И докато някои избираха подаръци за своите близки, екипът ни реши да изненада стопаните на най-редовните ни пациенти. Те, обаче, по списък се оказаха толкова много, че се наложи да теглим ЖРЕБИЙ. Нашите партньори от фирмите: "HAPPY DOG", "EUKANUBA", "HILLS" и други предоставиха голяма част от подаръците. Те включваха разнообразни храни, аксесоари и играчки за кучета, котки и гризачи.

Щастливи бяха стопаните и техните любимци, изтеглили КЪСМЕТА, както ще видите по-долу в снимките. Още по-щастливи бяха нашите лекари, вдъхновени от голямата благодарност за грижите, които полагат - също е видно от снимките.

Екипът на "ИДА-ВЕТ" гр.Плевен пожелава на всички свои пациенти много здраве, весели празници и радостта да продължим да си сътрудничим!

 

                                                                          

КОЛЕДА В ИДА-ВЕТ - Изображение 1