Google PlusFacebookYoutube
Работим с предварително записан час на регистратура: 0893/51 52 94
Ида Вет
Ветеринарната клиника на град Плевен

Преглед и консултация

 Първични и контролни прегледи

За да се намали стреса в пациентите и намали времето за изчакване най-добре е да си записвате предварително час на нашата регистратура. Но трябва да знаете, че постъпил по спешност пациент е с предимство и Вашето разбиране за изчакване щи ни помогне да сме спокойни в работата си.

Специализирани прегледи

Когато пациента се нуждае от преглед изискващ определен тип специалист – Ортопед, Хирург, Невролог, Дерматолог тогава се записва час или ако сте реферирани от друг колега за специализиран преглед то уточнете това на регистратурата и носете всички изследвания и документи от рефериращият Ви лекар.

Прегледи в извън работно време

Изън работното време имаме дежурен екип на повикване готов да отреагира при настъпило спешно състояние.

Като такова състояние е – катастрофа, паднало, отровено или хронично болно животно с усложнено състояние. Работата на екипа е натоварваща и за това незлоупотребявайте с търпението на лекарите, които ще ви зададат много въпроси с цел да са сигурни дали и колко е спешен Вашият случай. Спешните случай се обслужват само в клиниката, в извън работно време домашни посещения не се извършват.

Преглед в дома на пациента (Домашно посещение)
Възможно е наш екип да Ви посети и да извърши преглед и/или манипулация в домашни условия, но препоръчваме първо да се обадите за допълнителна информация на регистратурата на клиниката.